punaisia viinimarjoja

Marjojen mehustus

Myös marjojen mehustus onnistuu meillä! Emme käytä entsyymejä marjamehun valmistuksessa, joten marjat tulee ennen mehustettavaksi tuomista pakastaa ja sulattaa. Voimme myös sulattaa marjat nopeasti sulatuskattilassa, nopea sulatus vähentää pilaantumisriskiä varsinkin jos marjat on pakastettu isointa annoksina.Sulatuksen hinnat löytyvät hinnastosta.

Mehustettavaksi sopivat metsämarjat, viinimarjat, tyrni ja aronia. Aroniaan kannattaa sekoittaa muita marjoja.

Mansikoitakin voimme mehusta isoissa vähintään 100 kg erissä, mansikat täytyy käsitellä pektinaasilla ennen puristusta mehun irrottamiseksi. Mansikoiden mehustamiseksi ottakaa yhteyttä s.postilla tai tekstiviestillä..

Lisäämme sopimuksen mukaan mehuun joko sokeria tai sukraloosia ennen pastörointia.

Mehustamme marjoja kauden loppupuolella lokakuussa ja marraskuussa erillisinä marjapäivinä. Aikoja tulee varattavaksi kalenteriimme syyskuun aikana.